Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

amenzi pentru transportatorii din Ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Poliția Locală Ploiești a derulat, vineri dimineață, o acțiune care i-a vizat pe transportatorii de mărfuri și persoane.
  • În mai puțin de cinci ore au fost aplicate 78 de sancțiuni.

Controalele au vizat transportatorii de mărfuri și persoane care tranzitează municipiul Ploiești. „În intervalul orar 05:30-10:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat  pe străzile Democrației, Ștrandului, Găgeni, precum și pe Șoseaua Vestului, acțiuni de verificare a conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane. Astfel, pentru nerespectarea prevederilor legale privind masa maximă admisă și transportul de persoane cu microbuze sau autobuze (cu excepția autovehiculelor S.C. TCE S.A.) fără autorizație de circulație eliberată de Primăria Municipiului Ploiești, utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de Consiliul Local, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.500 lei”, a anunțat Poliția Locală Ploiești.

VEZI ȘI: Peste 130 de sancțiuni aplicate pentru transportatorii controlați pe drumurile din Prahova

Foto: Poliția Locală Ploiești

Back To Top