Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

medii finale bac
Categorie: Știri locale
  • Rezultatele finale, în urma contestațiilor, au îmbunătățit statisticile după sesiunea de vară a Bacalaureatului, la nivelul județului Prahova.
  • Rata de promovabilitate a crescut cu aproape un punct procentual, iar celor 15 medii de 10 li s-au mai adăugat trei.

Datele publicate vineri, de Ministerul Educației, după soluționarea contestațiilor depuse la Bac 2022 arată că, în prahova, recorectarea unor lucrări a crescut rata de promovabilitate de la 81,8% la 82,6%, actuala cifră fiind cu aproape 5 puncte procentuale față de cea înregistrată cu un an în urmă. În județ au fost depuse Din 1.725 de contestații depuse în județ, cele mai multe la Limba și literatura română, iar în 1605 cazuri comisia a ajuns la concluzia că nota trebuie modificată.

Medii de 10 pentru candidați din Ploiești, Breaza și Văleni, după contestații

Județul Prahova rămâne în deschiderea clasamentului național în funcție de mediile de 10.

VEZI ȘI: 15 candidați din Prahova au luat media 10 la Bac. De la ce licee provin aceștia

Încă trei candidați și-au mărit, la contestații, notele  acordate inițial și au terminat Bacalaureatul cu 10 pe linie. Cei trei sunt absolvenți de la Colegiul Național “Mihai Viteazul” Ploiești (care ajunge astfel la cinci medii de 10 în această sesiune de examen), Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir” Breaza și Colegiul Național “Nicolae Iorga” Vălenii de Munte.

VEZI ȘI: Promovabilitate de 100% la Bacalaureat, la C. N. “Regina Maria” Ploiești și C. N. M. “Dimitrie Cantemir” Breaza

 

Back To Top