mama gemenilor proces
Categorie: Știri locale
  • La Judecătoria Ploiești începe, miercuri, procesul în care mama gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10 este judecată pentru ucidere din culpă.
  • Într-un alt dosar, instanța a decis deja ca femeia să fie decăzută din drepturile părintești față de cel de-al treilea copil al său.

Mama gemenilor care au murit în august anul trecut, după ce au căzut de la etajul 10 al unui Bloc de pe Bd. Republicii, din Ploiești, a fost trimisă în judecată în luna aprilie. Procesul în carea aceasta este acuzată de ucidere din culpă va începe miercuri, 6 iulie, la aproape un an de la tragedie.

"Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat că, la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsați nesupravegheați de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului și s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora”, consemnau, la începutul anchetei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

VEZI ȘI: Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10, decăzută din drepturile părintești față de cel de-al treilea copil

Foto: Facebook/ Mamici prahovene

Back To Top