retinuti scandal ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Un bărbat acuză că ar fi fost agresat de doi tineri, serile trecute, în urma unui conflict izbucnit într-un complex comercial din Ploiești.
  • Cei acuzați, unul dintre ei minor, au fost reținuți și află, astăzi, dacă față de ei vor fi luate măsuri preventive.

Sesizarea victimei a fost depusă joi seară, în urma unui scandal care ar fi avut loc în Ploiești.

“La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui complex din Ploiești, ar fi fost agresat de către alți doi bărbați. În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea celor două persoane bănuite, ca fiind un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Ploiești, și un tânăr de 17 ani, din comuna Valea Călugărească”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

În urma probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

VEZI ȘI: Un rănit și pagube important, după un scandal într-un club din centrul Ploieștiului

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburare a ordinii și liniștii publice.

Foto ilustrație

Back To Top