dosare penale politie rutiera
Categorie: Știri locale
  • Un bucureștean aflat sub influența drogurilor a fost depistat, vineri seară, conducând pe străzile din Câmpina.
  • Anchete au fost demarate și în cazul unui conducător auto din Ilfov, depistat băut, pe o stradă din Breaza.
  • Polițiștii din Ploiești au avut parte, în schimb, de o urmărire, la Bucov, după ce au încercat să tragă pe dreapta un șofer care, de asemenea, se afla sub influența alcoolului.

Trei dosare penale au fost deschise, în Prahova, de vineri seară, pentru infracțiuni rutiere.

Vineri, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au oprit pentru control, pe strada Ion Heliade Rădulescu din municipiu, un șofer bucureștean în vârstă de 32 de ani. Bărbatul avea un comportament suspect și a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat rezultat pozitiv la substanțe posibil cu efect psihoactiv.

VEZI ȘI: Patru dosare penale deschise de polițiștii prahoveni, în câteva ore, pentru șoferi care au condus beți sau drogați

În jurul orei 23.00, și polițiștii din Breaza, aflați pe str. 13 August, au tras pe dreapta un conducător auto de 56 de ani, din Ilfov. Etilotestul a indicat o valoare de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În zona Bucov, în jurul orei 2.30, un șofer de asemenea beat, după cum s-a dovedit, le-a dat de furcă polițiștilor aflați în misiune. “Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar pe strada Eroilor au reușit identificarea și oprirea în trafic a autoturismului în cauză, care era condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bucov. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În toate cele trei cazuri, conducătorilor auto le-au fost recoltate mostre biologice și au fost deschise dosare penale.

.

Back To Top