Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

centre sociale copii râfov
Categorie: Știri locale
  • Ministrul Dezvoltării a semnat, zilele acestea, 19 contracte de finanțare prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA, aferente unor proiecte de modernizare a serviciilor sociale, culturale și educaționale.
  • La Râfov și Boldești Scăeni ajung peste 9 milioane de lei, pentru două proiecte sociale identice.

Ministerul Dezvoltării a anunțat că a fost alocată suma de 4.747.120 lei pentru închiderea Centrului de plasament din cadrul Complexului de Servicii Comunitare “Sf. Andrei Ploiești” prin înființarea a două case de tip familial și a unui centru de zi pentru copii în comuna Râfov. Proiectul se va derula prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova și este identic cu unul care va fi implementat în Boldești Scăeni.

În total, în această tranșă, au fost semnate 19 contracte de finanțare prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA, aferente unor proiecte de modernizare a serviciilor sociale, culturale și educaționale.

VEZI ȘI: Patru proiecte, de 48 de milioane de lei, pentru rețele de apă și canalizare, depuse de Râfov prin PNI “Anghel Saligny”

Foto cu caracter ilustrativ (protectiacopilului6.ro)

Back To Top