Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

smurd noaptea copil electrocutat
Categorie: Știri locale
  • Echipajele ISU Prahova intervin pe str. Ghighiului, din Ploiești, unde un minor s-ar fi electrocutat.
  • Incidentul a avut loc la liniile de cale ferată.

Alerta a fost dată în jurul orei 21.00, după ce un minor s-ar fi electrocutat la liniile de cale ferată de la capătul străzii Ghighiului, aflată în spatele Hipodromului Ploiești.

La locul evenimentului a fost trimisă deja o ambulanță SMURD – Terapie Intensivă Mobilă, iar în sprijinul acestui echipaj se deplasează și o autospeciala de prima intervenție și comandă.

Update: Victima este un minor de aproximativ 14 ani care prezintă de gradul III și IV pe 70% din suprafața corporală (față, torace, membre superioare și inferioare), potrivit informațiilor furnizate de ISU Prahova. Acesta a fost transportat la spital de echipajul SMURD - Terapie Intensivă Mobilă.

Update: Victima este în stare gravă, fiind intubată și ventilată mecanic.

Update: "La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi au fost sesizați despre faptul că un tânăr în vârstă de 14 ani, din municipiul Ploiești s-ar fi electrocutat în apropierea unei căi ferate.

În baza celor sesizate, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului constatând faptul că minorul s-ar fi electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren, în zona stației Ghighiu.

Întrucât minorul a suferit vătămări corporale, acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a informat IJP Prahova.

VEZI ȘI: Un bărbat s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit, la Lipănești

Foto ilustrație

Back To Top