Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

loc de joacă 9 Mai
Categorie: Știri locale
  • Copiii au din nou acces în locul de joacă din cartierul ploieștean 9 Mai, închis în ultima perioadă pentru lucrări de modernizare.
  • Părculețul a fost inclus în seria celor reabilitate de municipalitate prin parteneriate public-private.

Noul loc de joacă amenajat cu ajutorul sponsorizărilor se află în cartierul 9 Mai, în parcul situat la intersecția străzilor Domnișori și Vitioarei.

“Spațiul de agrement destinat copiilor este integrat armonios în cartier și include echipamente și accesorii diverse și moderne, în conformitate cu cerințele europene.

Locul de joacă menționat este amplu, pavat cu covor antitraumă, realizat din tartan și este dotat cu mobilier urban nou, colorat în culori vesele și prietenoase, respectiv: două ansambluri de joacă, figurină 3D ursuleț pe arc, elefănțel pe arc cu figurina 3D, căluț cu arc, carusel cu figurine 3D, carusel cu platformă, hintă cu 2 locuri - 2 buc., balansoar pe arc cu figurine, balansoar 3 m pe arc cu figurine 3D, balansoar tip caracatiță, măsuță floare cu scăunele tip ciupercă, căsuță tip ciupercă, tobogan cu turn din lemn și cățărătoare, 17 bănci din lemn pe cadru metalic, pubele”, anunță un comunicat al Primăriei Ploiești.

Luni, SGU a intervenit aici, după încheierea lucrărilor, pentru igienizare și montarea băncilor.

Valoarea totală a investiției  este de 410.772,73 lei.

VEZI ȘI: Un loc de joacă din Mihai Bravu și o fântână arteziană de pe Bulevardul Republicii au fost vandalizate

Back To Top