Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

amenzi poliția locală ploiești
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii locali de la Ordine Publică au aplicat, în primele 10 zile ale lunii iulie, aproape 180 de sancțiuni, în valoare totală de peste 37.000 de lei.
  • Tot la atât s-a ridicat și valoarea amenzilor date, în oraș, de agenții care au acționat pe linie rutieră.

Cele 177 de amenzi aplicate de Poliția Locală Ploiești, prin echipajele cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, în perioada 1-10 iulie, au sancționat:

- tulburarea ordinii și liniștii publice, consumul de alcool, cerșetorie – 85 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.750 lei

- abandonarea de deșeuri menajere și asimilabile acestora pe domeniul public (ambalaje, coji de semințe etc. ) – 38 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.000 lei

- desfășurarea comerțului stradal pe alt mobilier decât cele aprobat, deversarea de ape menajere pe domeniul public, scăldatul în lacul artificial de la Sala Sporturilor ”Olimpia”  – 23 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.950 lei

- încălcarea prevederilor legale privind consumul produselor din tutun – 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.200 lei

- acte de identitate expirate – 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 460 lei

- nerespectarea prevederilor legale privind accesul și deplasarea vehiculelor cu tracțiune animală pe raza municipiului Ploiești – 1 sancțiune contravențională, în valoare de 1.000 lei.

Poliția Locală a amendat peste 150 de șoferi, pentru încălcarea normelor rutiere

În aceeași perioadă, Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a aplicat 153 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 37.610 lei. Potrivit informării transmise de Poliția Locală Ploiești, care incluse bilanțul pentru intervalul 1-10 iulie, amenzile au fost date pentru nerespectarea semnificației indicatoarelor rutiere privind oprirea, staționarea, accesul interzis, pentru încălcarea prevederilor legale privind masa maximă admisă și transportul de persoane cu microbuze sau autobuze pe raza municipiului, precum și pentru parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap.

Sesizările către Poliția Locală Ploiești pot fi transmise la numerele de telefon 0244/954, 0244/513.255, precum și prin intermediul adresei de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

VEZI ȘI: Un loc de joacă din Mihai Bravu și o fântână arteziană de pe Bulevardul Republicii au fost vandalizate

 

 

Back To Top