Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Duminică dimineață un angajat al rafinăriei Vega din Ploiești a fost găsit mort într-un batal, potrivit unor surse judiciare. 
  • Bărbatul avea 52 de ani și și era domiciliat în Vălenii de Munte. 

Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului cercetează împrejurările în care un bărbat în vârstă de 52 de ani din orașul Vălenii de Munte a murit într-un batal plin cu reziduri petroliere care aparține rafinăriei Rompetrol (Vega). 

Trupul neînsuflețit a fost zărit în mijlocul batalului duminică dimineață în jurul orei 06.00 de un angajat. După ce a fost extras, cu ajutorul pompierilor din cadrul ISU Prahova, oamenii legii au stabilit că victima era un angajat al rafinăriei. 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei care va stabili cu exactitatea cauza decesului. 

În cauză oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, procedură standard în astfel de cazuri, dar și pentru neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Back To Top