Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dispărut spital marian sapcaliu
Categorie: Știri locale
  • Un tânăr de 27 de ani, din Prahova, este căutat de mai bine de 24 de ore de familie.
  • Mama acestuia a alertat Poliția marți seară, anunțând că nu mai știe nimic de el după ce acesta a plecat de la spitalul din Ploiești la care a fot dus, luni seară, fiindcă se simțea rău.

Femeia l-a dat dispărut pe fiul său, Cristi Marian Șapcaliu, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în orașul Mizil. Aceasta a alertat Poliția marți seară.

“În fapt, la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 22:00, tânărul a fost preluat de un echipaj medical întrucât se simțea rău și a fost transportat la o unitate medicală din Ploiești. 

Ulterior, acesta a fost transportat la o altă unitate medicală din municipiu, unde nu a rămas internat, fără a reveni la domiciliu până în prezent”, a informat IJP Prahova.

Semnalmente dispărut

Tânărul are 1,65-1,70 m înălțime, constituție slabă, păr brunet și ochi căprui. Potrivit informațiilor furnizate de Poliție, la momentul plecării, acesta purta o pereche de pantaloni tip blue-jeans.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

VEZI ȘI: Facebook și Poliția Română colaborează pentru găsirea copiilor răpiți sau dispăruți

Foto: IJP Prahova

Back To Top