Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • SC Hidro Prahova a publicat, duminică dimineață, lista localităților unde a fost oprită alimentarea cu apă din cauza turbidității deosebit de ridicate, dar și a întreruperilor de curent electric.

 Prahova a fost, în noapte de sâmbătă spre duminică, sub cod roșu de ploi torențiale, iar primele efecte nu au întârzit să apără. Hidro Prhova a anunțat sistarea furnizării apei potabile în mai multe localități din județ.

Citește și: Cod portocaliu de ploi torențiale în Prahova. Zeci de județe din România sub cod galben de vreme rea

Inițial, SC Hidro Prahova a transmis oprirea distribuției apei potabile în orașele Sinaia (zona centrală, cartierele Izvor și Platou Izvor), Bușteni (cartierele Zamora și Poiana Țapului) și Azuga, din cauza condițiilor meteo extreme înregistrate în noaptea de 30/31 iulie 2021, care au afectat captările de apă de unde se alimentau toate zonele avariate, în urma căderii aluviunilor de pe versanți.

Din cauza acestei situații ce ține exclusiv de condițiile meteo, societatea HIDRO PRAHOVA SA a anunțat că este obligată să mențină sistarea apei potabile, începând de astăzi, 31 iulie 2022, ora 9.30, până la decolmatarea captărilor respective.

Citește și: Zeci de localități din Prahova și Dâmbovița sub cod roșu, în noaptea de sâmbătă spre duminică

Ulterior, SC Hidro Prahova a precizat că, din cauza turbidității deosebit de ridicate, oprirea furnizării apei va avea loc și în cartierele Poiana și Vatra Sat din orașul Comarnic, până la normalizarea nivelului de turbiditate al apei distribuite.

Totodată, Hidro Prahova a transmis că este nevoită să oprească distribuția apei potabile în orașele Breaza (cartierul Bobolia) și Comarnic (cartierul Podul Vadului), precum și în comuna Poiana Campina, astăzi 31 iulie 2022, începând cu ora 10.00, din cauza lipsei de curent la Stația de pompare care alimentează întreaga zonă, situație provocată de condițiile meteo nefavorabile din noaptea de 30/31 iulie 2022.

Citește și: Peste 3.500 de consumatori din Prahova nu sunt alimentați cu energie electrică, în urma furtunii de cod roșu

Oprirea furnizării apei se va menține până la remedierea situației de către echipa de intervenții a societății Electrica, a precizat Hidro Prahova.

Back To Top