Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

film 4 fun 2022 sinaia
Categorie: Știri locale
  • Sinaia devine capitala comediei, în această săptămână, pe durata festivalului Festivalul internațional FILM 4 FUN.
  • Programul evenimentului ce se va desfășura între 4 și 7 august va include proiecții de filme – lungmetraje și scurtmetrajele înscrise în competiția oficială, alături de expoziții, ateliere și spectacole de teatru.
  • Cinefilii au șansa, în cadrul Galei de sâmbătă seară, să întâlnească personalități ale filmului românesc.

Ediția a XIV-a a Festivalul internațional de film de comedie FILM 4 FUN este organizată de Fundația Cine Remember în parteneriat cu Primăria Orașului și Syndicat Francaais de la Critique de Cinema, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, al Dacin Sara și al Uniunii Cineaștilor din România. Evenimentele vor avea loc la Cazino Sinaia, Muzeul Orașului Sinaia, Cinema Carpați și în Parcul “Dimitrie Ghica”.

Punctul culminant va fi gala de sâmbătă seară, care îi are ca invitați speciali pe regizorii Nae Caranfil și Stanislav Tomić, jurnalistul și criticul de film Léo Ortuno, criticul de film Dana Duma, alături de actorii Carmen Tănase, Maria Obretin, Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Luminița Bucur, Oleg Apostol, Maia Radu, Miruna Bilei, Daniel Stanciu și Georgeta Drăgan.

FILM 4 FUN, ediția a XIV-a – Programul festivalului

film 4 fun

VEZI ȘI: TENARIS CINELATINO – Două seri cu proiecții de film pentru spectatori de toate vârstele

 

Back To Top