Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

politia mizil furt 2.000 de lei
Categorie: Știri locale
  • Un șofer din București a reclamat la Poliție că ar fi căzut victimă unei femei pe care a luat-o, “la ocazie”, până la Mizil.
  • După ce aceasta a coborât din mașină, omul a constatat că a rămas fără pasager, dar și fără o borsetă în care avea o sumă destul de mare de bani.

“În jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 67 de ani, din municipiul București, despre faptul că din autoturism îi lipsește o borsetă în care avea suma de 2.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, în dimineața zilei de azi (miercuri – n.r.), bărbatul a transportat două femei pe care nu le cunoștea, dintr-o localitate din județul Buzău, până în orașul Mizil, constatând lipsa borsetei după coborârea celor două femei.

În mai puțin de cinci ore, polițiștii orașului Mizil au identificat și depistat cele două persoane bănuite de comiterea faptei, pe raza județului Buzău, stabilindu-se faptul că una dintre ele, în vârstă de 42 de ani ar fi sustras borseta cu bani”, a informat IJP Prahova.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști pe raza județului Buzău, femeia a fost condusă la sediul poliției în vederea audierii.

Bărbatul și-a recuperat cei 2.000 de lei, dar cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

VEZI ȘI: Ploieșteancă de 34 de ani, reținută pentru furt dintr-un Mega Image. Luată la întrebări, a recunoscut și alte fapte similare

Back To Top