Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sediu judecatoria câmpina
Categorie: Știri locale
  • Magistrații Judecătoriei Câmpina sunt așteptați să stabilească primul termen în procesul pentru ucidere din culpă al tinerei care a accidentat mortal, în municipiu, un băiat de 17 ani.
  • Înainte de acest lucru, însă, trebuie discutată excepția invocată de apărarea șoferiței.

Dosarul pentru ucidere din culpă, în urma accidentului mortal produs la Câmpina, pe 7 aprilie, a ajuns pe rolul instanței în luna iulie, dar nu a primit încă termen de judecată. Mai întâi, judecătorii din municipiu trebuie să se pronunțe asupra unei excepții prin care, potrivit campinatv.ro, apărarea ar cere strămutare a procesului, invocându-se presiunea publică și emoția creată în comunitate de producerea acestui accident.

Tragedia a avut loc pe 7 aprilie 2022, când tânăra în cauză a accidentat mortal un băiat de 17 ani aflat în traversare, pe Bd. Carol I. La momentul respectiv, polițiștii au stabilit că șoferița nu se afla sub influența alcoolului.

VEZI ȘI: Un băiat de 17 ani a fost lovit mortal de mașină pe Bd. Carol I 

Update: Accident mortal la Câmpina. Ce a decis instanța în privința procesului șoferiței care a lovit un băiat de 17 ani

Back To Top