Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Masa caldă în școli
Categorie: Știri locale
  • Programul pilot de acordare a unui suport alimentar a fost extins, în noul an școlar, în 300 de unități de învățământ, dublu față de ediția anterioară.
  • Peste 125.000 de copii vor beneficia, zilnic, de un pachet alimentar în valoare de 15 lei.
  • Opt școli din Prahova se regăsesc pe lista publicată de Ministerul Educației.

Numărul de beneficiari ai programului “Masa caldă în școli” a fost dublat, de la 150 la 300, acoperindu-se astfel majoritatea solicitărilor transmise de inspectoratele școlare județene. Comparativ cu anul școlar 2021-2022, a fost majorată, cu 50%, și limita valorică zilnică a produselor acordate, de la 10 la 15 lei/masă/beneficiar.

Numărul total al copiilor ar fi, conform ordinului amintit, de 125.518, iar aproape 4.000 dintre aceștia provin de la unități de învățământ din Prahova.

Programul “Masa caldă în școli”, implementat în șapte comune din județ

“Pentru menţinerea sănătăţii preşcolarilor şi elevilor beneficiari vor fi distribuite doar produse alimentare obţinute în unităţi autorizate/înregistrate sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, în conformitate cu prevederile legislaţiei sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor în vigoare. Produsele distribuite vor respecta cerinţele prevăzute de Regulamentul (UE) nr. 1.169/2011, dar și de celelalte reglementări europene în domeniu.

Această inițiativă se înscrie în demersul deja început de Ministerul Educației de a reduce abandonul școlar și rata de părăsire timpurie a școlii, determinate de probleme cronice de la nivelul sistemului național de învățământ, cumulate cu problemele economice și sociale accentuate de pandemia Covid-19”, subliniază reprezentanții Ministerului.

VEZI ȘI: Copiii din 300 de școli și grădinițe vor primi, din toamnă, pachețel în valoare de 15 lei/zi

Școlile din Prahova incluse în programul “Masa caldă în școli” sunt:

> Școala Gimnazială Florești (595 de beneficiari)

> Școala Gimnazială Tg. Vechi (364 de beneficiari)

> Școala Gimnazială Strejnicu - com. Tg. Vechi (580 de beneficiari)

VEZI ȘI: Aproape 20 de școli din Prahova trec la catalogul electronic

> Școala Gimnazială Poseștii Pământeni (420 de beneficiari)

> Școala Gimnazială Șotrile (282 de beneficiari)

> Școala Gimnazială Aluniș (370 de beneficiari)

> Liceul Tehnologic “Carol I” Valea Doftanei (615 beneficiari)

> Școala Gimnazială „Traian Săvulescu” Izvoarele (590 de beneficiari)

Pachetele alimentare pot fi achiziționate și distribuire doar după publicarea normelor de aplicare a programului, de care depinde organizarea procedurilor de achiziție.

Foto ilustrație: portalinvatamant.ro

 

Foto

Back To Top