Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

politia locală ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Poliția Locală Ploiești a aplicat, luna trecută, amenzi în valoare de aproape 240.000 de lei.
  • Cele mai multe sancțiuni au fost date pe linie rutieră, respectiv și pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, ordine și liniște publică. 
  • În medie, agenții au aplicat, zilnic, 30 de amenzi.

Din bilanțul transmis luni de Poliția Locală Ploiești privind activitatea instituției în luna august, reiese că agenții au aplicat 946 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 239.880 lei.

„Polițiștii locali cu atribuții pe linie de circulație rutieră au verificat în cursul lunii august, conform atribuțiilor legale, un număr de 622 conducători auto, dintre care 469 au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 116.765 lei, au fost asigurate măsuri specifice la 14 accidente rutiere soldate cu pagube materiale, fiind dispusă și ridicarea a 41 de autovehicule. De asemenea, s-a asigurat fluența circulației rutiere și pietonale în zona Halelor Centrale, str. Cuza-Vodă, str. Jurnalist Gabi Dobre, str. C. D. Gherea, Bd. Republicii și în zona Gării de Sud, precum și în zonele în care s-au efecutat revizii la sistemul de semaforizare, fiind soluționate totodată 483 sesizări scrise/telefonice și afișate 88 procese-verbale de constatare a contravenției.

În perioada 01 – 31 august 2022  polițiștii locali din cadrul Birourilor Ordine Publică au acționat în permanență conform atribuțiilor specifice, pentru depistarea și sancționarea persoanelor care încalcă normele legale, fiind întocmite 406 procese-verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 63.715 lei. În aceeași perioadă de referință polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 500 lei pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, ordine și liniște publică. 

VEZI ȘI: Peste 300 de amenzi aplicate de Poliția Locală Ploiești, în numai 10 zile, pe străzile și în parcurile din municipiu

Totodată, au fost monitorizate zonele cunoscute a fi frecventate de persoanele care apelează la mila publicului (intersecția Mc Donald's Nord, sens giratoriu Catedrala Sf. Ioan Botezătorul, sens giratoriu Caraiman, intersecția Kaufland Vest, str. Gh. Lazăr) și desfășurate acțiuni comune cu angajații SC T.C.E. SA, în mijloacele de transport în comun, pentru constatarea și sancționarea faptelor de natură contravențională, în vederea asigurării unui climat civilizat și pentru depistarea persoanelor care circulă fără legitimații de călătorie”, menționează reprezentanții PL Ploiești.

Celelalte sancțiuni au fost date după controalele la societăți comerciale, pentru aruncarea deșeurilor și a resturilor din materiale de construcții în locuri interzise, pentru abateri de la regulamentul privind afișajul stradal și organizarea șantierelor.

Back To Top