Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

politie la furat
Categorie: Știri locale
  • Un tânăr și mama acestuia sunt cercetați pentru furt și încălcarea ordinului de protecție.
  • Aceștia au fost depistați, în weekend, la scurt timp după ce sustrăseseră câteva calorifere din curtea unui hotel din Sinaia.
  • Bizar este că fiecare dintre cei doi obținuse ordin de protecție împotriva celuilalt, dar au lăsat deoparte neînțelegerile ca să facă echipă pentru comiterea infracțiunii.

Femeia și bărbatul în cauză au fost prinși la furat de polițiștii din Sinaia.

“La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza stațiunii, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Câmpina, în autovehicul fiind identificată încă o persoană, o femeie în vârstă de 55 de ani.

Cu ocazia controlului autovehiculului, în portbagaj au fost găsite 5 calorifere despre care bărbatul a declarat faptul că le-a luat din curtea unui hotel, aflându-se lângă un container de gunoi, crezând ca sunt aruncate.

La verificarea celor două persoane în bazele de date a reieșit faptul că cele două persoane aveau emis câte un ordin de protecție împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie la mai puțin de 5 metri unul de celălalt”, a anunțat IJP Prahova.

VEZI ȘI: O angajată a Primăriei Cîmpina și concubinul, prinși după ce au furat băutură din Metro Constanța

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și încălcarea ordinului de protecție.

Back To Top