Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

polițist local ploiești
Categorie: Știri locale
  • Un polițist local din Ploiești a fost lovit de un șofer pe care a încercat să-l legitimeze.
  • Agresorul a fost identificat și este cercetat în cadrul unui dosar penal.
  • Ancheta, coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Incidentul a avut loc joi dimineață, în zona Halelor Centrale din Ploiești, un polițist local fiind agresat de un șofer căruia i-a cerut actele de identitate.

“La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 9.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că un polițist din cadrul Poliției Locale Ploiești ar fi fost agresat de către o persoană necunoscută.

În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, identificând cei doi polițiști locali, declarând faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada George Coșbuc din municipiu, la un moment dat au solicitat unui conducător auto documentele de identitate, acesta din urmă lovindu-l pe unul dintre polițiști, plecând ulterior într-o direcție necunoscută.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova, fără ca bărbatul în vârstă de 55 de ani să necesite acordarea de îngrijiri medicale, nefiind transportat la spital”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Agresorul a fost identificat de polițiști ulterior. Este vorba despre un ploieștean în vârstă de 50 de ani.

Cercetările sunt continuate  de polițiști în cadrul unui dosar de cercetare penală sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești care va dispune măsurile ce se vor lua în cauză.

Update: Șoferul ploieștean care a agresat un polițist local a fost reținut

Foto ilustrație

Back To Top