Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tineri ambulanta smurd
Categorie: Știri locale
  • Doi tineri, de 17, respectiv 25 de ani, din Gorgota, au fost la un pas de moarte, joi seară.
  • Aceștia s-au intoxicat cu noxe emanate de un generator aflat în locuință.

Cei doi tineri au fost găsiți de pompieri, bărbatul fiind la un pas de stop cardio-respirator. Pompierii chemați să stingă un incendiu nu au descoperit nici urmă de foc, dar au dat, în locuință, de cele două victime.

Incidentul a avut loc în satul Poienarii Apostol, din comuna prahoveană Gorgota.

“În urma efectuării recunoașterii, personalul de intervenție a costat faptul că incendiul nu se confirmă.

Cu toate acestea, au identificat două persoane (soț și soție) care prezentau intoxicație cu noxele rezultate de la generatorul electric aflat în interiorului locuinței.

În urma evaluării medicale, s-a constatat faptul că bărbatul era inconștient. După administrarea de oxigen medicinal acesta și-a recăpătat starea de conștientă.

Ulterior,  ambele victime au fost transportate la UPU Ploiești de echipajele SMURD și SAJ”, au detalia reprezentanții ISU Prahova, precizând că victimele sunt un bărbat de 25 de ani și o tânără de 17 ani.

“Bărbatul a fost la un pas de a intra în stop cardio-respirator. Intervenția promptă și profesionistă a pompierilor paramedici a salvat viața acestei tinere familii”, potrivit sursei citate.

VEZI ȘI: Doi tineri din Ploiești au fost resuscitați zeci de minute, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon // Update - Victimele au murit

Foto ilustrație

Back To Top