Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pacientă județean acuzații spitale
Categorie: Știri locale
  • Familia unei paciente de 81 de ani, cu Alzheimer și alte afecțiuni grave, acuză că femeia a fost plimbată aproape 24 de ore între spitale pentru ca în final să fie trimisă acasă fără niciun diagnostic.
  • Bătrâna ar fi zăcut vreo 16 ore numai în camera de gardă de la Spitalul Județean din Ploiești, unde fusese adusă de la Băicoi, înainte de a fi trimisă de unde venise cu o ambulanță, fără știrea aparținătorilor care așteptau la ușă și nu reușeau să afle nicio informație despre starea femeii.

Acuzațiile sunt lansate de familia bătrânei de 81 de ani plimbate între spitale, o pacientă care, potrivit aparținătorilor, suferă de Alzheimer, Parkinson, poliartrită reumatoidă și a făcut și un AVC. Nepoata acesteia a povestit, pentru Observatorulph.ro, ce s-a întâmplat din momentul în care, duminică seară, a fost chemată ambulanța pentru că femeia se simțea foarte rău.

Potrivit tinerei, bătrâna a fost dusă la Spitalul Băicoi, apoi transferată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde a ajuns în noaptea de duminică spre luni, puțin după miezul nopții.

„Până la 6 dimineața nu ne-au zis nimic. Am așteptat în fața spitalului și la orice întrebare primeam răspuns: se fac investigații. De-abia la ora 7.00 mama a putut intra, cu greu. Bunica zăcea pe un pat, fără perfuzie, cu pamperșii murdari, nu mai era lucidă, îi era sete. Era într-o stare deplorabilă. Mama i-a umezit buzele și i-a dat unei asistente două scutece de unică folosință să o schimbe. Au dat-o afară după. Am așteptat amândouă afară până la ora 19.00. Iar aici a apărut șocul. Nimeni, atâtea ore, nu ne-a dat nicio informație, iar când am reușit să vorbim cu cineva, răspunsul ne-a lovit în moalele capului: «Pai nu mai e la noi de la ora 15.00. Au transferat-o înapoi la Băicoi»”, a povestit nepoata bătrânei pentru Observatorulph.ro.

Bătrâna a fost trimisă acasă, fără diagnostic și fără un tratament prescris. „Pe 15 septembrie, cei de la Băicoi au spus că o vor interna, fiindcă se eliberează un pat. Practic, ne-au dat-o să moară acasă”, acuză nepoata femeii.

VEZI ȘI: Amendă pentru SJU Ploiești, în cazul tânărului care a murit plimbat între spitale din trei orașe

Citiți detalii despre acest subiect pe Observatorulph.ro.

 

Back To Top