Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bursa locurilor de munca ploiesti
Categorie: Știri locale
  • AJOFM Prahova organizează vineri, 15 septembrie, în Ploiești, o bursă a locurilor de muncă dedicată tinerilor care nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare.
  • Acțiunea are loc în cadrul unui program derulat pentru tinerii NEETs din Regiunea Sud Muntenia.

Bursa locurilor de muncă pentru tinerii NEETs organizată pe 15 septembrie va avea loc în cadrul proiectului "ABILități pentru TINEri, ABILități pentru un viitor sustenabil!", în cadrul căreia AJOFM Prahova este unul dintre partenerii principali. Evenimentul va avea loc la Hotel BEST din Ploiești.

Proiectul ABILități pentru TINEri, ABILități pentru un viitor sustenabil!" urmărește să contribuie la îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale pentru tinerii șomeri NEETs cu vârsta între 16 și 29 ani, înregistrati in SPO (Serviciul pentru Ocupare) din cadrul AJOFM-urilor, cu domiciliul sau reședința în regiunile vizate de proiect (Sud Muntenia, Sud Est, Sud Vest Oltenia).

Demersul include servicii gratuite specializate de consiliere profesională, mediere și plasare, inclusiv măsuri de stimulare a ocupării forței de muncă, precum și prin programe gratuite de formare profesională prin cursuri de calificare autorizate ANC.

Rata șomajului de aproape 2%, în județul Prahova, la începutul lunii august

Cea mai recentă situație publicată de AJOFM Prahova arăta că, în județ, la începutul lunii trecute erau înregistrați în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă 5.806 șomeri (din care 2.951 femei), rata șomajului fiind de 1,99%  Din totalul de 5.806 persoane înregistrate în evidențele AJOFM Prahova,  1.505 erau beneficiari de indemnizaţie de şomaj, iar 4.301 erau șomeri neindemnizați. În ceea ce privește mediul de rezidență, 4.021 șomeri provin din mediul rural și 1.785 sunt din mediul urban.

Șomerii cu studii gimnaziale, scoli profesionale au ponderea cea mai mare în totalul şomerilor înregistraţi în evidenţele AJOFM Prahova (74%), urmat de cei cu studii liceale (21 %). Șomerii cu studii superioare sunt 5 % .

Structura șomerilor înregistrați pe nivel de ocupabilitate, stabilit prin profilare, se prezintă astfel: 1.406 persoane foarte greu ocupabile, 2.304 greu ocupabile, 1.492 mediu ocupabile, iar 604 sunt persoane ușor ocupabile. Încadrarea  într-o categorie de ocupabilitate se realizează ca urmare a activităţii de profilare a persoanelor înregistrate în evidenţele AJOFM.

VEZI ȘI: Rata șomajului a scăzut la 5,3%, dar depășește 22% în rândul tinerilor

 

Back To Top