Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dosar penal furt bransament
Categorie: Știri locale
  • O prahoveancă este cercetată penal după ce polițiștii au constatat că sediul firmei pe care aceasta o administrează era racordat ilegal la rețeaua de alimentare cu apă.
  • Oamenii legii au făcut verificările în urma unei sesizări.

Oamenii legii i-au deschis femeii dosar penal pentru furt.

“La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Filipeștii de Târg au efectuat verificări la sediul unei societăți comerciale din comună, despre care existau informații potrivit cărora alimentarea cu apă ar fi efectuată în mod ilegal.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că o femeie în vârstă de 52 de ani, din comună, în calitate de administrator al societății comerciale, fără a solicita un aviz de branșare, ar fi efectuat în mod ilegal branșarea la rețeaua de apă”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

VEZI ȘI: Dosar penal pentru neglijență în serviciu, după ce un copil a plecat singur de la o grădiniță din Ploiești și a mers până la Tătărani, pe marginea DN1

Foto ilustrație

Back To Top