Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

amendă loc de joacă
Categorie: Știri locale
  • Doi proprietari de câini au fost avertizați și un al treilea amendat de polițiștii locali din Ploiești, în zona Parcului “Mihai Viteazul” din Ploiești.
  • Un ploieștean are de achitat 500 de lei după ce a fost prins plimbându-și câinele în zona locului de joacă pentru copii.
  • Intervențiile au avut loc inclusiv ca urmare a unor sesizări din partea cetățenilor.

Agenții Poliției Locale Ploiești au anunțat că au aplicat o astfel de amendă într-o informare transmisă privind bilanțul acțiunilor derulate de la începutul acestei luni.

"În urma sesizărilor privind tulburarea ordinii și liniștii publice în Parcul Dendrologic «Mihai Viteazul» și a verificărilor întreprinse la fața locului, polițiștii locali au aplicat două avertismente proprietarilor de animale de companie care nu dețineau ecusoane emise de S.C. Servicii de Gospodărire Urbană pentru accesul în spațiile special amenajate.

Totodată, o persoană a fost sancționată contravențional cu suma de 500 lei, conform H.C.L. nr. 8/2007, pentru pătrunderea fără drept în parcul de joacă pentru copii însoțită de câinele pe care îl deținea”, se arată în comunicatul instituției.

VEZI ȘI: Amendă aplicată de Garda de Mediu Prahova Rafinăriei Lukoil Ploiești, din cauza poluării 

Back To Top