Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parcare autoutilitare ploiesti
Categorie: Știri locale
  • Echipajele Poliției Locale Ploiești au derulat, marți, două acțiuni privind transportul de mărfuri și persoane în municipiu.
  • Primele verificări au avut loc în zori, pe traseele utilizate de microbuze.
  • Cea de-a doua acțiune, organizată aseară, a vizat parcările rezidențiale din două cartiere ale municipiului.

Acțiunea de marți seară a durat numai o oră și jumătate, dar a fost de ajuns ca polițiștii locali să aplice 20 de sancțiuni pentru parcarea de autoutilitare în zone rezidențiale, cu încălcarea regulamentului valabil în Ploiești din luna august: “În intervalul orar 20:00-21:30, pe străzile Cameliei și Mărășești au fost efectuate verificări privind parcarea autoutilitarelor (autovehicule transport marfă), inclusiv vehicule care intră în categoria remorcă/semiremorcă, în parcările de reședință și de domiciliu din municipiul Ploiești (conform H.C.L. nr. 324/29.07.2022). În urma acțiunii desfășurate, au fost aplicate 20 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 11.600 lei”.

VEZI ȘI: Parcarea de autoutilitare, interzisă pe timpul nopții la bloc și pe trotuare în Ploiești

Alte 53 de sancțiuni, în valoare totală de 12.250 lei, au fost aplicate ieri dimineață, după verificările derulate pe Șoseaua Vestului, strada Domnișori, str. Găgeni, str. Gh. Gr. Cantacuzino și str. Depoului. Amenzile au fost date  pentru circulația cu autovehicule având masa maximă mai mare de 3,5 tone, precum și pentru transportul  de persoane cu miocrobuze/autobuze fără autorizație de acces, utilizarea altor terminale, circulația pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de municipalitate.

Back To Top