Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

hoț flagrant slanic
Categorie: Știri locale
  • Un bărbat de 42 de ani, din Arad, a ajuns în spatele gratiilor marți, fiind reținut imediat după ce a sustras câteva mii de lei din casa unui bătrân de 80 de ani din Slănic.
  • Mai multe detalii ale cazului făcut public în această dimineață de IJP Prahova au fost furnizate chiar de Poliția Română, pentru că oameni ca nea Costică, prahoveanul transformat în colaborator al polițiștilor, rar întâlnești.

Prahoveanul de 80 de ani a fost cel care a avut ideea să-l ducă de nas pe hoț și să-l dea pe mâna Poliției. Așa s-a născut un flagrant de poveste, relatat și pe pagina de Facebook a Poliției Române.

“Ce i-a copt-o nea Costică!

Povestire demnă de citit, așa că acordați-i un moment din timpul vostru.

Se întâmpla ieri, pe când nea Costică, la splendida vârstă de 80 de ani, se plimba prin oraș cu diverse lucruri de rezolvat.

Și cum mergea pe stradă… aude: - Nu vrei nene niște oale? Le dau la un preț bun!

Cum memoria nu îl înșală, și-a adus aminte că a fost păcălit cu 2 ani în urmă prin aceeași metodă.

Foarte perspicace, nea Costică: - Ba da nepoate! Dar nu am bani la mine, trebuie să iau de acasă!

S-a urcat în mașina proprie și a pornit către casă cu individul după el, doar că pe traseu: - Alo, Poliția! Cum facem să prindem un hoț!

Colegii noștri din Prahova s-au mobilizat și au supravegheat traseul celor doi, precum și locuința lui nea Costică.

Ce se credea s-a și întâmplat. Individul a intrat în casă și a furat toții bani pe care îi avea personajul principal al povestirii noastre…6.800 de lei.

Acum continuarea o cunoașteți, nu?

Banii au fost recuperații, iar individul a fost reținut.

Fii ca nea Costică!” au scris reprezentanții Poliției Române pe pagina de Facebook a instituției.

Individul care a încercat să-l lase fără economii pe nea Costică este un bărbat din Arad, are 42 de ani și și-a petrecut noaptea după gratii, pentru că imediat după furtul comis a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, va fi prezentat unității de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

VEZI ȘI: Un hoț din Arad a fost reținut pentru furt în urma unui filaj la Slănic. A sustras din casa unui localnic 6.800 de lei

Foto: IJP Prahova

Back To Top