Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

trolee blocate pe  traseele din Ploiești
Categorie: Știri locale
  • Troleibuzele de pe traseele 44 și 202, dar și tramvaiele de pe traseul 102 au rămas blocate în oraș, joi dimineață.
  • Timp de două ore și jumătate, avarii repetate la o stație electrică din zona de vest a Ploieștiului au afectat circulația mijloacelor de transport în comun.

Directorul TCE Ploiești, Alexandri Nicolae, a declarat că au fost afectate traseele 44, 202 și 102, în urma avariilor la o stație electrică din zona de vest a municipiului. Problemele au fost semnalate încă din jurul orei 5.00, când sunt efectuate primele curse. Situația a fost remediată de echipele furnizorului de electricitate, dar noi avarii au făcut ca vehiculele să rămână din nou blocate pe traseu, până în jurul orei 7.30, când în sfârșit circulația a revenit la normal.

Conducerea societății care asigură transportul în comun în municipiu a menționat că, pe durata celor peste două ore, a încercat să asigure autobuze pentru traseele afectate, dar a semnalat totdată faptul că situații de acest gen au fost înregistrate de mai multe ori în ultima perioadă, din cauza avariilor la aceeași stație electrică din vest.

VEZI ȘI: Zeci de șoferi de microbuze și autobuze sancționați, la Ploiești, pentru că nu au respectat traseele și stațiile

Ilustrație arhivă

Back To Top