Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal vecini ploiești
Categorie: Știri locale
  • Un bărbat și mama acestuia au fost loviți, miercuri seară, de un vecin cu care au intrat în conflict.
  • La locul evenimentului au fost chemați polițiști, dar a fost nevoie și de intervenția unui echipaj SAJ.

Polițiștii Secției 2 Ploiești au fost alertați, miercuri seară, cu privire la un scandal izbucnit în zona de vest a municipiului.

“La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploieşti au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul și soacra sa ar fi fost agresați de către un vecin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta dar și soțul acesteia în vârstă de 34 de ani care a declarat faptul că în timp ce se afla în fața blocului împreună cu mama sa, la un moment dat, în urma unor discuții în contradictoriu au fost loviți de către un vecin.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova care le-a acordat îngrijiri medicale de specialitate persoanelor vătămate, acestea refuzând deplasarea la spital”, a informat IJP Prahova.

Agresorul, în vârstă de 49 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoarea de 200 de lei, conform Legii nr.61/1991.

VEZI ȘI: Scandal într-o familie din Ploiești încheiat la Poliție. Bărbatul a fost arestat

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Back To Top