Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

furt roți mașini
Categorie: Știri locale
  • Două cartiere, doi proprietari, două mașini, aceeași supărare: autovehiculul fiecăruia dintre ei a rămas, nu se știe cum, fără o roată.
  • Incidentele au avut loc în zona de nord a Ploieștiului, în cartiere diferite, dar s-au petrecut la o distanță destul de mică unul de altul.

Două mașini parcate în Ploiești, în zone rezidențiale, au rămas fără roți, în ultimele ore. O reclamație de acest fel a venit de pe Republicii, iar alta mai dinspre Vest, de pe str. Gheorghe Mateescu.

“La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către două persoane despre faptul că, în cursul acestei dimineți, au observat faptul că le-ar fi fost sustrasă câte o roată de la autoturismele personale, care se aflau parcate pe strada Gheorghe Mateescu, respectiv pe Bulevardul Republicii din municipiul Ploiești.

În baza sesizărilor, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești s-au deplasat la fața locului, la acest moment, fiind efectuate cercetări în vederea clarificării situației de fapt, depistării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impugn”, a informat IJP Prahova.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

VEZI ȘI: Poliția echipează 200 de mașini cu sisteme video de recunoaștere automată a numerelor de înmatriculare

Foto ilustrație

 

Back To Top