Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

politie video
Categorie: Știri naționale

 

• Poliția Română a lansat un val de licitații pentru achiziționarea sistemului de monitorizare GPS pentru peste 10.300 de mașini, majoritatea Dacia Logan și Duster, iar 200 de mașini vor fi echipate cu camere video tip LPR (License Plate Recognition).
• Tehnologia LPR (License Plate Recognition) care permite recunoașterea automată a numerelor de înmatriculare, dar și a caracteristicilor mașinii aflate în mișcare.

Licitația pentru achiziția unui sistem de monitorizare cu 300 de camere video tip LPR este de 13,6 milioane de lei. Tehnologia care permite recunoașterea numerelor de înmatriculare ale mașinilor în mai puțin de o secundă, captarea plăcuţelor de înmatriculare va fi realizată de la 7 la 20 metri distanță. Echipamentele video vor putea recunoaşte automat numere de înmatriculare cu o precizie de minim 95%, suportă toate numerele de înmatriculare din UE, recunosc producătorul, modelul, culoarea, clasificarea vehiculelor și detectează direcția de circulație. Aceste sisteme vor fi utilizate în special de polițiștii de la Direcția de Operațiuni Speciale pentru punerea în aplicare a mandatelor de supraveghere tehnică dispuse de magistrate.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Arad a fost reținut pentru furt în urma unui filaj la Slănic. A sustras din casa unui localnic 6.800 de lei

Dincolo de aceasta, Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a demarat o licitație mai mare care vizează intervențiile în trafic: un sistem integrat de monitorizare a autospecialelor din mediul stradal, pentru a le putea dispeceriza şi direcționa la sesizările cetățenilor mai ales la cele efectuate prin intermediul sistemului 112, gestionat de STS, în cel mai scurt timp şi în mod eficient. Licitația cuprinde mai multe loturi și va avea ca beneficiari structuri din cadrul Poliţiei Române, Jandarmeriei Române, Poliției de Frontieră și Inspectoratului General de Imigrări din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În caietul de sarcini se precizează că autospecialele organelor de ordine publică vor fi dotate cu echipamente de monitorizare de tip GPS, care să ofere posibilitatea vizualizării lor, pe harta aplicaţiei SNUAU 112 a Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), prin intermediul căreia, în prezent, se gestionează apelurile de urgență.
„Se doreşte instalarea unui subsistem de monitorizare GPS pe aproximativ 10.300 autospeciale inscripționate, marea majoritate a autospecialelor fiind Dacia Logan şi Duster, an fabricație începând cu anul 2018. Menționăm faptul că autospecialele fabricate după 2019 sunt în garanţie.”, spune Poliția.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 octombrie 2022. În aceeași zi va avea loc și ședința de deschidere a ofertelor.
Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: Două șoferițe au făcut accident pe strada Deltei din Ploiești. Una a ajuns la spital

Back To Top