Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

screening cancer de col uterin
Categorie: Știri locale
  • Ploieștencele pot beneficia, astăzi, de testare gratuită Babeș-Papanicolau și HPV.
  • Campania are loc în cadrul proiectului "Screening pentru Cancerul de Col Uterin și Tratament Precoce – SCCUT".

Testarea are loc pe 28 septembrie, când la Ploiești ajunge caravana medicală din cadrul programului “Screening gratuit privind cancerul de col uterin".

“Testările gratuite se vor desfășura la sediul A.S.S.C., din strada Văleni, nr. 32, în intervalul orar 09.30-18.00.

Pentru a beneficia de testarea gratuită Babeș-Papanicolau și HPV, înscrierile se pot face la numerele de telefon 0756140757 sau 0721933020 ori prin e-mail, la adresa:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”, anunță un comunicat transmis marți după-amiază de Primăria Ploiești.

În luna august, municipalitatea a anunțat că a încheiat un protocol de colaborare cu Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “ Alessandrescu -Rusescu” (INSMC), Asociația “ Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA”, Fundația Renașterea pentru Educație, Sănătate și Cultură (FRESC), Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate - SASTIPEN, în vederea implementării proiectului “Screening pentru Cancerul de Col Uterin și Tratament Precoce – SCCUT".

Proiectul propune creșterea accesului la servicii durabile și de înaltă calitate, oferite gratuit, inclusiv asistență medicală și servicii sociale de interes general, pentru femeile între 24 și 64 de ani și organizarea de programe de sănătate și servicii orientate către prevenție, depistare și tratament precoce al cancerului de col uterin, dintre care minim 50% aparțin grupurilor vulnerabile.

Campania a fost demarată întrucât cancerul de col uterin a ajuns e principala cauză de mortalitate în România la femeile între 18 și 45 de ani, iar programele organizate pe baze populaționale de screening și-au dovedit eficacitatea în reducerea mortalității prin cancer de col uterin cu până la 80%.

Persoanele care vor fi depistate cu probleme de sănătate, în urma testului, vor beneficia de tratament gratuit și suport medical din partea echipei.

VEZI ȘI: ROCCAS II. Mii de prahoveni primesc teste gratuite pentru depistarea riscului de cancer colorectal. Categoriile de beneficiari

Back To Top