Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

reținut fals informatic
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii prahoveni au reținut un bărbat de 37 de ani bănuit de fals informatic.
  • În cauză au avut loc deja două percheziții.

“În baza probatoriului administrat, ieri, 27 septembrie a.c., față de bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, au anunțat reprezentanții IJP Prahova la o zi după ce au furnizat primele detalii despre cazul de fals informatic privind, se pare, transporturi fictive de material lemnos.

VEZI ȘI: Fals informatic privind transporturi de material lemnos. Două percheziții în derulare, în localități din Prahova – VIDEO LINK

Anterior, Poliția menționase că  bănuitul, în vârstă de 37 de ani, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu profil silvic, ar fi introdus în fals, într-o aplicație special destinată transportului de material lemnos, 21 de avize de însoțire, pe numele a 15 persoane, fără ca acestea să fie beneficiare ale materialului lemnos.

Back To Top