Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

petrolul meci jandarmi
Categorie: Știri locale
  • Stadionul “Ilie Oană” va găzdui luni, de la ora 18.15, partida dintre Petrolul Ploiești și FC Argeș.
  • Evenimentul este considerat unul cu grad mediu de risc.
  • Gruparea Mobilă de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești a anunțat ce măsuri de securitate vor fi adoptate, în contextul derulării acestui meci.

Jandarmii anunță că traficul rutier va fi restricționat, la nevoie, în zona adiacentă arenei sportive, luni, dincauza meciului petrolul – FC Argeș.

Spectatorii vor avea acces pe stadion începând cu ora 16.15, pe baza biletelor puse la dispoziție de către clubul organizator, care a comunicat că va deschide întreaga arenă sportivă.  Biletele pot fi procurate atât on-line, cât și la casele de bilete, până la începerea partidei.

“În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și desfășurării jocurilor sportive, partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că vor fi supuși unui control corporal preventiv, în scopul evitării introducerii în stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.

Accesul în stadion, urmărirea măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.

Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional.

Se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă. De asemenea, fumatul în tribune este interzis, fiind permis numai în locurile special amenajate”, au transmis jandarmii Grupării Mobile.

Citiți și: Dosar penal după un scandal între suporteri, la meciul dintre Petrolul și Sepsy OSK Sfântul Gheorghe

Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, spectatorii sunt îndrumați:

- să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces;

- să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;

- în arena sportivă să ocupe  exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces;

- părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;

- să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator și să nu se implice în incidente sau conflicte care ar putea duce la tulburarea ordinii publice, cu mențiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancționată cu fermitate de către forțele de ordine.

Șase înfrângeri la rând, pentru lupi, în campionat și Cupa României

Meciul de luni este unul cu o miză ridicată. Petrolul intră pe teren după nu mai puțin de șase înfrângeri consecutive, cinci în ultimele etape de campionat jucate, iar cea de-a șasea zilele trecute, în prima partidă din noua ediție a Cupei României.

Foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi "Matei Basarab" Ploiești

Back To Top