Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

altercație bar băicoi
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din Băicoi au reținut doi bărbați din Plopeni, în urma unui scandal care a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un local.
  • Victima, un tânăr de 25 de ani, susține că a fost bătută de cei doi indivizi, în urma unui conflict verbal.

“La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 06:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Cocorăștii Mislii, despre faptul că în timp ce se afla în incinta unei societăți de alimentație publică, din oraș, ar fi fost agresat de un alt bărbat.

Din verificări a reieșit faptul că, în jurul orei 04:30, timp ce se aflau în incinta localului, între apelant și un alt bărbat în vârstă de 31 de ani, din orașul Plopeni a izbucnit un conflict verbal, care ulterior a degenerat, acesta din urmă fiind lovit de apelant, moment în care, în altercație a intervenit un al treilea bărbat în vârstă de 50 de ani, tot din orașul Plopeni.

Citiți și: Scandal într-un bar din Ploiești. Un bărbat a fost bătut pe motiv că cerea clienților bani de băutură

În urma altercației, deși a suferit mai multe răni, tânărul nu a solicitat sprijinul unui echipaj medical, deplasându-se la domiciliul său de unde a anunțat organele de poliție”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Odată sesizați, polițiștii au demarat verificări, iar  persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate și conduse la audieri. Ulterior, în cursul zilei de ieri, cei doi bărbați de 31, respectiv 50 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați unității de parchet competente.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citiți și: Acțiune cu forțe mărite a Poliției în târgul de la Băicoi. Au fost aplicate sancțiuni de peste 54 000 de lei

Foto ilustrație

Back To Top