Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sofer fara permis
Categorie: Știri locale
  • Un tânăr de 30 de ani, din Gura Vitioarei, a fost tras pe dreapta de polițiști, ieri dimineață, deoarece depășise limita legală de viteză.
  • Așa cum oamenii legii aveau să constate rapid, aceasta era cea mai mică problemă a așa-zisului șofer.

“Duminică, în jurul orei 09:15, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, acționând pe linie rutieră pe raza comunei Gura Vitioarei, au oprit, pentru control, un autoturism care a fost înregistrat circulând cu viteză peste limita legală.

Cu ocazia legitimării conducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din comună.

Întrucât permisul de conducere înmânat polițiștilor de către bărbat nu prezenta toate elementele de siguranță specifice documentului, au fost interogate bazele de date, constatându-se faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au informat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de falsul material în înscrisuri oficiale, uzul de fals și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Citiți și: O ilfoveancă și un prahovean au fost prinși conducând fără permis, pe drumurile din județ. Dosare penale și pentru ei, și pentru proprietarii mașinilor

Foto ilustrație

 

Back To Top