Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

anti droguri
Categorie: Știri locale

 

• În această săptămână, 40 de tineri aflați în serviciile rezidențiale și în sistemul de asistență maternală au participat la activități interactive și lecții despre evitarea consumului de droguri.
• Reprezentanții Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova au discutat cu tinerii la evenimenul „Deciziile tale – Responsabilitatea ta”.

Evenimenul intitulat „Deciziile tale – Responsabilitatea ta” este o inițiativă a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova care s-a desfășurat la Complexul de Servicii Comunitare „Echilibru” Ploiești și la care Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova a prezentat, în fața tinerilor, multe aspecte interesante despre evitarea consumul de droguri.

CITEȘTE ȘI: Copii internaţi pentru supradoze de droguri, chiar și la numai 12 ani. Medic: „A crescut şi incidenţa tentativelor reale de suicid”

În cadrul întâlnirii au fost realizate activități interactive, ocazie cu care au fost prezentate efectele si consecințele consumului de droguri asupra sănătății. Totodată au fost abordate noțiuni privind legislația în domeniul drogurilor, incidența traficului si consumului ilicit de droguri.

Elevii prezenți și-au exprimat opiniile privind fenomenul consumului de droguri, realizând scenete de teatru și poezii.

La eveniment au participat 40 de tineri aflați în serviciile rezidențiale și în sistemul de asistență maternală, reprezentanți ai autorităților locale din Comuna Brazi și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Ploiești.

Foto: CPECA Prahova Facebook

CITEȘTE ȘI: PROIECT. Cum ar putea arăta testarea antidrog în școli

Back To Top