Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

s-a stins din viață director caragiale
Categorie: Știri locale
  • Prof. Vasile Pantelimon, unul dintre foștii directori ai C. N. “Ion Luca Caragiale” Ploiești, s-a stins din viață.
  • Anunțul a fost făcut de reprezentanții colegiului ploieștean, printr-un impresionant mesaj de adio.

“Sunt oameni despre care nu poți să vorbești neutru, impersonal, despre care trebuie să încerci să găsești cel mai potrivit cuvânt pentru a-I fixa într-o imagine oricum palidă. Un astfel de om a fost, de fapt este, domnul profesor Pantelimon Vasile.

Ieri am aflat că a plecat puțin. Și am început, cu toții, să ne reamintim gesturile, vorbele, implicarea, pasiunea cu care ne-a contaminat și pe care a imprimat-o în tot ceea ce a făcut ca profesor și director al Colegiului Național «I. L. Caragiale».

Ca profesor, a inspirat și motivat elevii să aspire spre excelență, să-și depășească limitele și să caute permanent răspunsuri, în literatură și în viață deopotrivă.

Ca director, a fost un vizionar care și-a urmărit visul de a transforma școala într-un «templu al spiritului» și al educației, al unei elite. Al mândriei de a fi caragialist. Ceea ce a reușit. Ne-a transformat într-o familie numită Caragiale și din care am făcut parte profesori, elevi, părinți, mândri să purtăm culorile școlii, să facem parte din « garda de onoare», să aducem culorile toamnei în clasele noastre, să sărbătorim bobocii sau majorii, să ne celebrăm aniversările. A adus  strălucire și «staif», ca antidot al cenușiului, blazării, indiferenței și rutinei.

Cel mai important este că nu am uitat nimic, că  noi, cei care am avut șansa să îi fim în preajmă, ducem mai departe mesajul. Atâta dăruire pentru un vis nu poate fi uitat. Este tot ce rămâne atunci când plecăm.

Drum bun, domnule director!” este mesajul publicat marți de reprezentanții CNILC Ploiești.

Citiți și: S-A STINS DIN VIAȚĂ FOSTUL INSPECTOR ȘCOLAR VIRGINIA NĂCHILĂ

Back To Top