Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

briceag troleibuz tce ploiești
Categorie: Știri locale
  • Un bărbat care călătorea fraudulos, ieri după-amiază, cu unul dintre troleibuzele TCE Ploiești, a fost dat cu forța jos din vehicul, iar polițiștii locali au găsit asupra sa un briceag de 26 dee centimetri.
  • Individul a fost încătușat în stație și predat polițiștilor Secției 3.
  • În total, de la începutul lunii, polițiștii locali au aplicat 29 de sancțiuni, în urma controalelor în mijloacele de transport în comun.

Incidentul din troleibuz a avut loc pe traseul TCE Ploiești 202, ieri după-amiază.

“În jurul orelor 16:45, în timpul acțiunilor de control desfășurate în mijloacele de transport în comun, polițiștii locali au depistat o persoană de sex masculin având asupra sa o armă albă.

Astfel, în troleibuzul care circula pe traseul 202, de la Podul Înalt către Gara de Sud, controlorii T.C.E. au depistat un bărbat care călătorea fără bilet sau legitimație de călătorie. Acesta a fost coborât în stația Popa Farcaș și, deoarece avea un comportament suspect și nu deținea documente de identitate, polițiștii locali au procedat la efectuarea controlului corporal asupra sa, găsind în buzunarul interior al gecii, un cuțit (briceag) de culoare argintie, cu mânere negre, având lama de 12 cm și lungimea totală de aproximativ 26 cm.

Citiți și: O ACȚIUNE A POLIȚIEI LOCALE A CURĂȚAT STAȚIILE TCE PLOIEȘTI DE MAȘINILE PARCATE NEREGULAMENTAR

Persoana în cauză a fost încătușată, fiind condusă și predată polițiștilor din cadrul Secției de Poliție nr. 3 Ploiești în vederea continuării cercetărilor”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

Aceștia au precizat că, în perioada 01-28.03.2023, “polițiștii locali din cadrul Birourilor de Ordine Publică au efectuat 19 acțiuni de control în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului, fiind legitimate 191 persoane și aplicate 28 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5040 lei, pentru fapte precum: urcarea în mijlocul de transport în comun cu îmbrăcăminte murdară sau urât mirositoare, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, tulburarea liniștii publice în mijloacele de transport în comun, document de identitate expirat”.

Foto Poliția Locală Ploiești

Back To Top