Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

trasee tce ploiești lucrări bd. independenței
Categorie: Știri locale
  • Din această noapte, circulația pe Bd. Independenței va fi închisă între Gara de Sud și rondul I (zona Conpet).
  • TCE Ploiești a anunțat, în urmă cu scurt timp, modificările valabile de mâine la unele trasee de transport în comun, în contextul acestei măsuri.

"Având în vedere demararea lucrărilor de refacere a carosabilului de pe Bd. Independenței, între Gara de Sud și Conpet, cu data de 18.09.2023, ora 24:00, traseele locale din municipiul Ploiești cu parcurs în zonă  (1, 2, 30, 32, 32 scurt, 32 barat, 300, 301, 306) vor circula cu rută ocolitoare folosind str. Bobâlna, la sensul centru-sud, și str. Democrației la sensul sud-centru. 

La traseul 300, stația de debarcare la venirea din Parcul Industrial Ploiești se va face în fața Gării de Sud.

În locul stației Coreco Sud se va folosi stația Big, iar pe parcursul rutelor ocolitoare se vor folosi stațiile publice întâlnite în circulație. Cu caracter temporar, se înființează la sensul spre centru o nouă stație denumită “Radu Stanian”, poziționată în dreptul parcului de pe strada Radu Stanian, înainte de ieșirea în Bd. Independenței.

Traseele 44 și 202 vor circula cu rută scurtată la centru, fără a mai ajunge la sud. Pe str. Vasile Milea (în dreptul parcului), tot cu caracter temporar, se înființează o nouă stație denumită “Parc T. Socolescu”, informează TCE Ploiești.

Citiți și: BULEVARDUL INDEPENDENȚEI VA FI ÎNCHIS DIN NOAPTEA DE LUNI SPRE MARȚI, PENTRU MODERNIZARE. CE RUTE OCOLITOARE RECOMANDĂ PRIMĂRIA ȘI CÂT DUREAZĂ LUCRĂRILE

 

Back To Top