Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

interventie cazut in fantana valea călugărească
Categorie: Știri locale
  • Un apel de urgență a mobilizat, sâmbătă, mai multe echipaje de pompieri la Valea Călugărească.
  • Salvatorii au intervenit pentru extragerea unei persoane căzute într-o fântână, la aproximativ 20 de metri adâncime.
  • Victima a fost scoasă la suprafață decedată.

Intervenția pentru extragerea bărbatului căzut într-o fântână, la Valea Călugărească, a fost una extrem dedificilă, având în vederea spațiul în care se afla victima și adâncimea la care ajunsese. Detaliile au fost furnizate de ISU Prahova:

"Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești au intervenit în această după-amiază pentru degajarea unei persoane căzute într-o fântână de pe raza localității Valea Călugărească.

În cel mai scurt timp, la locul indicat s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere, o autoscară, precum și cu echipamente specifice pentru intervenția în astfel de situații: troliu, SADAC (aparat de protecție respiratorie cu aducțiune de aer comprimat), harnasamente, corzi, cordițe.

A fost o intervenție dificilă, fiind vorba despre o adâncime de peste 20 m".

Vedeți AICI imagini din timpul intervenției.

Citiți și: CADAVRUL UNEI FEMEI A FOST GĂSIT ÎNGROPAT ÎN CURTEA DIN SPATELE LOCUINȚEI. FIUL, PRINCIPALUL SUSPECT, SE ÎNCURCĂ ÎN EXPLICAȚII

Pompierii s-au organizat și coordonat în cel mai profesionist mod cu putință, însă, în ciuda intervenției rapide și a eforturilor depuse, persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost declarată decedată de către medicul aflat la fața locului.

Vedeți AICI imagini surprinse la locul intervenției.

Cazul a fost preluat de către organele abilitate, care fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

Update. PRIMELE DETALII DIN ANCHETA PRIVIND DECESUL BĂRBATULUI CĂZUT ÎNTR-O FÂNTÂNĂ, LA VALEA CĂLUGĂREASCĂ

 

Back To Top