Categorie: Știri naționale

politia nu trecetiUn elev în vârstă de 14 ani a murit, vineri la prânz, după ce, într-o pauză, a căzut într-o fosă septică goală de beton, din curtea instituţiei de învăţământ.

Şeful Inspectatului Şcolar Judeţean Vâlcea, Ion Gherghinaru, a declarat că incidentul s-a petrecut în prima pauză, respectiv între orele 8.50 şi 9.00.

Potrivit lui Gherghinaru, copiii se aflau în curte, sub supravegherea cadrelor didactice ale şcolii, iar elevul care şi-a pierdut viaţa, însoţit de cinci sau şase colegi, s-a îndepărtat de ceilalţi copii, a mers în spatele şcolii, acolo unde este amplasată fosa septică, şi a ridicat capacul metalic al acesteia vrând să le arate colegilor că are forţă, relatează Mediafax.

În momentul în care a ridicat capacul, băiatul a alunecat în fosă, iar capacul metalic a căzut peste el.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, copilul a ieşit în curtea şcolii şi a ridicat capacul din metal al fosei septice, care era goală, moment în care a alunecat în interiorul acesteia, potrivit Mediafax.

Poliţişti şi procurori au deschis o anchetă pentru a stabili cum a fost posibil ca elevul să moară în timp ce se afla în şcoală.

Băiatul în vârstă de 14 ani era în ultimul an de gimnaziu, la şcoala din satul Colţeşti, comuna vâlceană Alunu.

Mai multe AICI

 

Back To Top