Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

anonymous romania tvConsiliul National al Audiovizualului a amendat postul de televiziune Romania TV cu suma de 30.000 de lei pentru clipul Anonymous în care apareau informații conform cărora Soros ar fi fost implicat în incendiul de la clubul Colectiv, informează paginademedia.ro

Amenda a fost propusa de Radu Herjeu. Dorina Rusu a propus initial suspendarea emisiei pentru 10 minute, aceasta fiind însă respinsă.

Sase membri au votat pentru propunerea lui Radu Herjeu, respectiv Orsolya Eva Borsos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu si Rasvan Popescu. Împotriva au votat Valentin Jucan, Laura Georgescu, Radu Calin Cristea, Dorina Rusu si Florin Gabrea, informează sursa citată.

vineri, cu două zile înainte de alegeri, România TV a difuzat imagini și burtiere cu presupuse declarații ale unui hacker Anonymous, conform cărora George Soroș ar fi fost în spatele tragediei de la Colectiv și că "organizații controlate de George Soros au finanțat de asemenea investitura lui Dacian Cioloș în funcția de prim-ministru".

Dorina Rusu:

"Eu am citit ca e contrafacut si este special creat cu doua zile inaintea alegerilor pentru a influenta votul. Din informatiile vehiculate am inteles ca este un clip contrafacut, de pe un cont de facebook creat cu 3 zile inainte de difuzarea clipului.

Faptul ca dumneavoastra ati adus in spatiul public asa ceva mi se pare mai mai mult decat o incalcare a normelor, mi se pare o monstruozitate. Nu am vazut de cand sunt eu asa ceva, sa lasati oamenii aia sa spuna asa ceva despre niste oameni ca au fost omorati. Mi-am adus aminte de evenimentele din 1990, cand oamenii erau indemnati sa sparga usile partidelor pentru ca ar fi finantate cu bani straini."

PASAJE DIN DIALOGUL DIN TIMPUL ȘEDINȚEI CNA - PAGINADEMEDIA.RO

Back To Top