Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Guvernul nu prelungește perioada de plafonare a tarifelor la polițelor RCA, măsură luată în urma protestelor transportatorilor, din toamna anului trecut, și explicată vineri de purtătorul de cuvânt al Executivului, Alina Petrescu, drept de un răgaz de 6 luni acordat Autorității de Supraveghere Financiară, pentru a găsi reglementările corecte în acest domeniu.

Reprezentantul Guvernului a spus că în ultima săptămână au existat mai multe discuții pe această temă. "Au existat întâlniri ale ministrului Finanţelor cu asiguratorii. Ministrul Transporturilor s-a întâlnit cu mai mulţi transportatori. Au fost, de asemenea, discuţii cu ASF, dar şi cu reprezentanţi comisiilor de specialitate din Parlament", a precizat Alina Petrescu, la finalul ședinței de Guvern.
Un proiect de lege privind asigurarea auto obligatorie se află pe masa parlamentarilor, care au delicata sarcina de a tranșa problema evitând procedura de infringement cu care țara noastră este amenințată de Bruxelles încă de la adoptarea ordonanței privind plafonarea tarifelor, în toamna anului trecut. "Soluţia trebuie să vină de la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară şi de la Parlamentul României unde, în acest moment, există acea lege în dezbatere", a mai spus Alina Petrescu. Potrivit unui amendament depus de ASF la proiectul de lege privind asigurarea RCA, Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) va stabili tarifele de referinţă şi va repartiza asigurătorilor clienţii cu risc maxim.
Patronatele din transporturile rutiere – UNTRR, FORT, APTE 2002, APULUM, ARTRI – solicitaseră Guvernului emiterea unei Hotărâri pentru extinderea plafonării la tarifele asigurărilor de răspundere civilă auto (RCA) „cel puţin până la data de 31 decembrie 2017", iar în ședința de vineri era așteptată adoptarea unei hotărâri în acest sens.

Back To Top