Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Specialiștii în IT și autoritățile sfătuiesc companiile, dar și populația, să-și actualizeze imediat sistemele de operare, pentru a nu cădea victimă atacului cibernetic lansat în ultimele două zile.

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Augustin Jianu, a cerut populației prudență și să ia toate măsurile de precauție pentru a se proteja împotriva atacului informatic ce a afectat 99 de țări, inclusiv România. "Nu avem date privind impactul atacurilor cibernetice asupra României. Nu există nicio obligaţie pentru operatori să raporteze şi avem doar cifre parţiale. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu instituţiile statului. Sunt situaţii în care nici nu ştiu de astfel de atacuri. În cazul anumitor atacuri îţi dai seama fiindcă sunt criptate fişierele şi ţi se cere o sumă de bani ca să le decripteze. Dar foarte multe atacuri nu sunt vizibile şi lumea nu ştie de ele. Pot să stea sute de zile în sisteme şi deţinătorul sistemului să nu aibă nici cea mai vagă idee că e un atac în derulare", a declarat Jianu, pentru mediafax
Acesta a transmis însă o recomandare către populaţie, companii şi instiuţiile statului: „Trebuie actualizat sistemul de operare acum, urgent! Trebuie actualizeze aplicaţiile software pe care acest sistem de operare le utilizează, folosit un sistem antivirus şi trebuie făcut backup la date, fie că vorbim despre companii, fie că vorbim despre persoane. Dacă sunt informaţii importante sau sensibile, să le pună pe un dispozitiv de stocare extern, tip memory stick, hard disk, CD etc. Aceste lucruri trebuie făcute acum!"
Și Bogdan Botezatu, Senior eThreat Analyst în cadrul companiei Bitdefender, a făcut o serie de recomandări companiilor sunt afectate de atacul cibernetic care -sa produs începând cu ziua de vineri. "În cazul unei infecţii, toate entităţile afectate să deruleze demersuri legale pentru semnalizarea atacului către autorităţi şi să nu plătească recompensa", a spus Botezatu, pentru ZF.
România ar fi fost a noua cea mai afectată țară de atacul cibernetic. Aici au fost vizate inclusiv sistemele informatice ale Ministerului de Externe și de la Uzinele Dacia.
Potrivit Kaspersky Labs, de vină pentru această criză este virusul de tip malware WannaCry.

Back To Top