Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

bacalaureat-proba scrisaTradiţia aproape c-a ajuns să dicteze ca fiecare ministru al Educaţiei să încerce să impună şi o reformă a sistemului, doar că măsurile luate în ultimul deceniu, multe fără continuitate, întrerupte de planurile reformtoare ale următorului ministru, n-au făcut decât să bulverseze elevii şi cadrele didactice deopotrivă. Actualul şef din minister anunţă, acum, noi schimbare radicale, una dintre acestea vizând Bacalaureatul.

Noua lege a educaţiei, care va fi gata în 2018, va aduce un nou tip de Bacalaureat pentru elevii care termină 12 clase. Pavel Năstase, ministrul Educaţiei, a declarat într-un interviu pentru Digi24, că se gândeşte ca în noua lege să introducă un nou tip de Bacalaureat pentru elevii de la liceele tehnologice. Aceştia vor putea opta pentru un bacalaureat tehnic, iar probele să fie din materiile pe care le studiază, notează Digi 24.

„Noua lege a educaţiei naţionale se află în pregătire. Sunt multe schimbări care se vor produce și am să vă dau un exemplu pentru zona de învățământ preuniversitar. Dorim ca în noua lege să prevedem un Bacalaureat diferențiat, astfel încât să oferim posibilitatea tinerilor care urmează învățământul profesional și tehnic să aiba acces la un bacalaureat pe profilul acesta. În felul acesta cred eu că învățământul profesional și tehnic va deveni mai atractiv și vom rezolva o problemă foarte acută în momentul de față: criza forței de muncă, mai ales în calificările de bază, cum ar fi instalator, tâmplar sau electrician”, a declarat Pavel Nastase, ministrul Educației.

Back To Top