Categorie: Știri naționale

De la produse de curățenie la mii de bilete de avion, toate sunt, în această perioadă, pe lista de cumpărături a ministerelor.

Ministerul Economiei vrea să cheltuie în următorii patru ani peste 1,8 milioane de lei pentru curăţenie în sediul din Calea Victoriei, potrivit informațiilor publicate în SEAP și preluate de Mediafax.

Și Camera Deputaţilor face cumpărături și are de gând să dea peste 171.000 de lei pentru produse de lustruire şi curăţare. Sursa citată arată că pe listă sunt detergent pentru geam, produse de curăţat podele, detergent pentru candelabre, cloruri şi detartrant, preparate odorifere, dezodorizante WC, pastile pisoar, alcool sanitar, detergenţi de vase şi insecticide.
În același timp, Ministerul de Externe vrea să cumpere... 9.600 de bilete de avion. Potrivit Mediafax, Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că intenţionează să cumpere servicii de transport aerian ocazional, acord valabil în următoarele 48 de luni. Astfel, MAE estimează achiziţionarea unui număr minim de 4.000 bilete şi maxim de 9.600 bilete, valoarea fiind de peste 30 de milioane de lei.

Back To Top