Categorie: Știri naționale

Un număr mare de pasageri tranzitează, în această perioadă Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", impunând măsuri suplimentare pentru reducerea timpului de așteptare.

Potrivit conducerii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, din această săptămână au fost luate măsuri operative pentru a sprijini activitatea Poliţiei de Frontieră, care se confruntă cu aglomerarea punctului de trecere pe fluxul de intrare în România, în orele de vârf ale traficului aerian. Astfel, "capacitatea de procesare a pasagerilor la intrarea în țară a fost extinsă cu încă 2 ghișee, respectiv 4 posturi de control al documentelor, pe fluxul de sosiri. Aceste posturi suplimentare, dedicate curselor charter, simplifică procesul de control, ceea ce diminuează timpul de aşteptare al pasagerilor la controlul documentelor", a declarat Directorul General al Companiei Naționale Aeroporturi București, Bogdan Mîndrescu.
Pe acest flux, pasagerii au la dispoziție 12 ghișee ale Poliției de Frontieră, cu 24 de posturi control.
Aceste măsuri au fost luate după ce luna trecută a fost finalizat proiectul de optimizare a controlului de securitate al pasagerilor și bagajelor de mână, pe fluxul de plecări.

Back To Top