Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministerul Finanțelor Publice anunță o rectificarea bugetară care va fi finalizată în luna noiembrie a acestui an și care, potrivit sursei citate, ar urma să fie una pozitivă. Rectificarea se va face în baza consultărilor cu ministerele și cu încadrarea în deficitul de 2,96% din PIB.

 

Veniturile bugetului general consolidat se majorează, pe sold, cu suma de 280,2 milioane lei, anunță Ministerul Finanțelor, în contextul unei viitoare rectificări bugetare, care va fi realizată în această lună. La capitolul cheltuieli, la bugetele locale se vor aloca 611,9 milioane lei pentru plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătorești având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilite în favoarea personalului din unitățile de învățământ preuniversitar de stat (+ 550 milioane lei), finanțarea sistemului de protecție a copilului (+ 61 milioane lei) și finanțarea învățământului particular sau confesional acreditat (+ 0,9 milioane lei)

Ministerele care ar urma să primească bani în plus sunt:
- Ministerul Muncii și Justiției Sociale: +630,9 milioane lei
- la Ministerul Afacerilor Interne: +363,5 milioane lei
- la Ministerul Transporturilor: +293,9 milioane lei
- la Ministerul Sănătății: +281,0 milioane lei
- la Ministerul Justiției: +232,1 milioane lei
- la Ministerul Educației Naționale: + 30,0 milioane lei
De asemenea, se alocă 269,7 milioane lei în plus la bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate, pentru servicii medicale şi medicamente, și 323 milioane lei la bugetul Asigurărilor Sociale de Stat, pentru asigurarea necesarului pentru plata pensiilor de asigurări sociale.
Potrivit unui comunicat al Ministerului de Finanțe, diminuări au fost operate la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (-78,5 milioane lei), Ministerul Finanțelor Publice (-51,9 milioane lei), Ministerul Dezvoltării Regionale Administrației Publice si Fondurilor Europene (-43,7 milioane lei per sol, dar s-a alocat suplimentar suma de 71,5 milioane lei pentru PNDL), Ministerul Culturii și Identității Naționale (-27,8 milioane lei), Ministerul Mediului (-27,4 milioane lei), având în vedere, în principal, gradul de execuție a cheltuielilor.
"Rezultatele economice de până în prezent argumentează posibilitatea realizării unei creșteri economice de 6,1% față de 5,6% cât s-a estimat la elaborarea primei rectificări bugetare și de 5,2%, estimare avută în vedere la elaborarea bugetului pe anul 2017. Astfel, PIB nominal estimat s-a majorat de la 837,2 miliarde lei la 842,5 miliarde lei", explică reprezentanții MFP.

Back To Top