Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Temele pentru acasă și manualele școlare fac obiectul unor consultări publice lansate de Ministerul Educației, care a pus la dispoziția cadrelor didactice, elevilor și părinților, în acest sens, un set de chestionare on-line.

Consultare națională privind regimul temelor pentru acasă are loc până pe 20 noiembrie, inclusiv, prin intermediul chestionarelor on-line puse la dispoziția profesorilor, elevilor și părinților. Această inițiativă își propune, potrivit MEN, "identificarea unei noi abordări în ceea ce privește rolul acestor activități de învățare, respectiv corectarea unor disfuncționalități semnalate". " Datele ce urmează a fi colectate vor permite identificarea stării de fapt în privința temelor pentru acasă și vor contura variante de ameliorare a eventualelor derapaje prin adoptarea unor instrumente de reglementare. Nu se solicită date personale, iar răspunsurile centralizate sunt confidențiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării", precizează reprezentanții MEN.
În paralel, conducerea Ministerului a lansat o consultare publică și pe tema tipăririi manualelor școlare pentru disciplinele din planurile-cadru aferente învățământului primar și gimnazial. Chestionarele pot fi accesate AICI.
"Facem evaluarea programelor şcolare, deja am elaborat cele două chestionare, unul pentru temele elevilor. I-am rugat pe toţi părinţii, elevii şi profesorii să ne răspundă la acest chestionar. Am pus în dezbatere, în completarea acelui chestionar cu privire la manualele pe care şi le doresc părinţii, elevii şi cadrele didactice în contextul în care săptămâna viitoare, prin Editura Didactică şi Pedagogică, vom lansa competiţia între manuale, între autorii de manuale, pentru clasele I-a şi a II-a, şi a VI-a, ceea ce nu s-a licitat pentru clasele a IV-a şi a V-a", a declarat ministrul Educației, Liviu Pop.

Back To Top