Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

bucuresti targ craciun 2017Se fac ultimele pregătiri pentru aprinderea luminilor de Crăciun în Capitală. Joi, angajaţii Primăriei Bucureşti au verificat instalaţiile de iluminat, urmând ca vineri să fie dat startul sărbătorilor de iarnă. Tot astăzi, în Piaţa Constituţiei se deschide şi Târgul de Crăciun.

 

Peste 3 milioane de beculeţe vor împodobi Bucureştiul cu ocazia sărbătorilor, informează Digi 24. Sunt peste 33 de kilometri de instalaţii de iluminat, care vor fi amplasate în 59 de locaţii. Adică principalele bulevarde vor fi iluminate festiv, dar şi principalele intersecţii, mai notează sursa citată.

Tot vineri se va deschide şi Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, târg care va primi vizitatori până pe 27 decembrie. Acolo, va exista o zonă de gastronomie, cu specific românesc, un târg de meşteşugari, dar şi 100 de căsuţe de unde vizitatorii pot cumpăra produse tradiţionale.

În mijlocul târgului va fi amplasat un patinoar în aer liber, iar copiii pot vizita casa lui Moş Crăciun, mai transmite Digi 24. Municipalitatea va deschide pe 5 decembrie un alt târg, de data aceasta în Piaţa Victoriei, idee care a stârnit controverse în Bucureşti, în contextul în care, de foarte mulţi ani, această zonă era locul tradiţional de întâlnire pentru protestatari.

Back To Top